Klossentoestand

Jaja, ik lus er graag eentje. Nick ook. Daarom besloten we maar een verhuisdoos vol te gooien met bier. Het zijn er welgeteld 119, waarvan er alvast 25 koud liggen in de koelkast ;)

Hihi, nee. Nu houden we allebei wel van een drankje, maar de reden waarom we een verhuisdoos met bier in de ‘rommelkamer’ hebben staan is simpelweg vanwege een klossentoestand. Van kraamzorg moet vanaf de 36e week in de zwangerschap je bed op klossen staan. Ook al beval ik in het ziekenhuis, een kraamverzorg(st)er mag niet te diep bukken, dus moet je bed op klossen. Alleen laten die nou net niet passen…

Op naar de bierkratten dan maar. We hadden nog een kratje staan en hebben er nog wat meer aangeschaft en dit is het resultaat:

Ons bed lijkt wel een hoogslaper en eigenlijk vinden we het allebei doodeng om vanavond te gaan slapen. De boel schuift ook een beetje, heeft Nick ontdekt nadat hij vol enthousiasme het bed op dook. Gelukkig slaap ik toch al niet zo goed meer vanwege mijn dikke belly, dus dit kan er ook nog wel bij ;) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Klossentoestand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>