Hallo! Ik ben Saar!

Hallo! Mijn naam is Saar! En ik ben geboren op 11 april 2011, mooie datum he? Wel twee weekjes vroeger dan verwacht, maar het was ook zulk lekker weer! Dat wilde ik graag meemaken. Wil je weten hoe het met mij gaat, maar ook hoe het met mijn mama en papa gaat? 

Saar

Met mij gaat het heel goed. Al was de bevalling voor mij wel heel pittig. Op maandagochtend 11 april 2011 werd ik om 05.10 uur geboren. Bij mijn geboorte woog ik 2950 gram en was ik 49 cm. Ik ben dus eigenlijk een heel klein meisje. Maar inmiddels zitten er alweer lekker wat grammetjes aan. Dat zie je vooral terug in mijn gezichtje en aan mijn buikje. Ook kan ik mijn temperatuurtje goed vasthouden, dus ik ben al twee keer naar buiten geweest. Ik vond het zó lekker! Ik slaap heel goed van dit fijne weer.

Mama

Voor mama was de bevalling ook heet pittig. Nouja, met name het einde. Gelukkig gaat het nu goed met haar. Na een weekje was ze weer op de been. Dat betekent voor mij dus lekker naar buiten! Mama vindt het nog wel heel een hele ‘happening’ zo’n kleine beeb. Maar tegelijkertijd is ze supergelukkig en heel erg blij. Ze vindt het vooral heel leuk als ik wakker ben, zodat ze naar mijn oogjes kan kijken. Dan knuffelen we samen en krijg ik heel veel kusjes. Luiers verschonen kan mama nog niet zo goed, dat kan papa beter. Maar als mama me in het badje stopt, dan vind ik dat wel weer heel erg fijn.

Papa

Mijn lieve papa is veranderd in een multitasker! Hij heeft in de kraamweek heel goed gezorgd voor mijn mama. Hij legde alles klaar, maakte schoon, deed wasjes en boodschappen en was vooral heel lief. Papa is een echte grappenmaker. Hij haalt als ik wakker ben de gekste grapjes met me uit. Ook mijn vieze luiers vind hij niet erg, en ik kan er wat van joh! Dan heb ik net schone billen en dan is het weer een feestje. Gelukkig vind papa dit niet erg. Ook loopt hij heel trots achter de kinderwagen. Hij is echt een lieffie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “Hallo! Ik ben Saar!

 1. Ahhh wat een schatje! Echt een mooi kindje!
  Gefelicteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter!

  Groetjes Eveline

 2. Aww, wat een popje! Wat een lief meisje.
  En wat een leuke naam ook :D (Mijn nichtje heet Evi Saar ;) )
  Heel tof, gefeliciteerd, geniet er maar goed van. <3

 3. He Sanne en Nick,

  Gefeliciteerd met jullie dochter!
  Veel geluk met zn 3tjes!

  Groetjes, Amber

 4. Wow dat had ik niet zien aankomen zo snel ^.^

  Gefeliciteerd met jullie dochter Saar! Geniet van jullie gezinnetje met heel veel geluk & gezondheid.

 5. Wat een scheetje zeg! Gefeliciteerd met jullie dochter Saar, geniet lekker van elkaar.

 6. Nog van harte gefeliciteerd! Ik ben hier al zo lang niet meer wezen kijken, ineens een baby in beeld! :) Ga snel even alles bijlezen nu :) xx.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>