Wie is Sanne?

Sanne, dat ben ik! Ik ben 25 jaar en woon in Delft samen met de twee liefdes van mijn leven, Nick en Saar. Hier wonen we in een knus, oud huis tegen het centrum aan samen met onze twee poezen Uffie en Hoho. Ik studeerde SPH en ben momenteel nog werkzaam in deze sector. Al ben ik wel op zoek naar een nieuwe uitdaging! Onlangs ben ik gestart als freelancer en ben ik bezig met verschillende werkzaamheden voor soChicken.

Schrijven heb ik altijd leuk gevonden. Als kind stuiterde ik door de klas als we een opstel moesten schrijven (én serieus, ik was een verlegen rustig meisje!). Sindsdien heb ik altijd verhaaltjes geschreven in mijn dagboeken en toen internet in mijn leven kwam, ben ik begonnen met bloggen. Ik blog voornamelijk omdat het mij keer op keer laat beseffen hoe mooi en fijn mijn leven is, en dat het allemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn.

Een mooi en fijn leven, ja dat maak ik er zeker van! Naast dat ik op mijn vrije dagen voornamelijk tijd besteed aan onze baby Saar, hou ik er ook van om te koken, lekker te eten en creatief bezig te zijn (serieus, ik heb een huge verzameling aan stofjes, lintjes, papiertjes, zeiltjes, kralen, klei… ik hou maar op). Ook geniet ik erg van het lezen van fijne boeken en tijdschriften, foto’s maken, koffie drinken met vrienden en films en series kijken.

Wil je meer van me weten? Stuur me dan een mailtje!

Liefs! x