Onze Tuin Pimpen!

Toen Nick en ik vorig jaar op huizenjacht gingen, was onze eis dat we een huis wilden met een tuin. Een joekel van een tuin, was geen pré. Wel een fijne plek waar we de ruimte hadden om in de lente en zomer lekker te kunnen ontspannen. En zo gezegd zo gedaan, en inderdaad, inmiddels zijn we de blije bezitters van een leuk huis tegen het centrum van Delft met een tuin. Een tuin met beton weliswaar, maar een tuin it is. Aangezien we pas vanaf juli vorig jaar hier zijn komen wonen, hadden we nog niet echt iets met de tuin gedaan. Eerlijk gezegd was onze tuin meer een soort grofvuil opslag geworden. Maar vorige week hebben we het begin gemaakt. Het wegruimen van het puin en het weghalen van de vlonders.

Al een heel verschil, vind je niet?

Plan de campagne voor nu is het weghalen van de boom, het schoonmaken van de grond en de vlonders en de vlonders opnieuw leggen. Ook gaan we aan de linkerkant een hogere schutting plaatsen. Intussen ben ik ook nog wat inspiratie aan het opdoen op blogs, Pinterest en in tijdschriften, dus daar later ook een post over! Ik heb helemaal zin om onze tuin te pimpen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Onze Tuin Pimpen!

  1. Zonde dat het resultaat nergens te vinden is, moet toch ernstig gezellig zijn geworden aangezien de knusheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>