Fotomuur

Onze fotomuur in de woonkamer is af! Een paar weken geleden begonnen we met één fotolijstje. Maar zoals wel vaker bij Nick en Sanne blijven klusjes vrij makkelijk liggen! Vanmiddag was ik er helemaal klaar mee en ben ik verder gegaan en dit is het resultaat!

Don’t mind the mess! Maar zo ziet het er uit! De volgende klusjes? Tsja, Saar dr kamertje is nog steeds niet af en moet wel af voor het weekend over 2 weken. Dan komt mijn vader de inbouwkast afmaken. Het zou wel leuk zijn als Saar voor Sinterklaas in haar eigen kamertje slaapt, dan kunnen we ook weer verder in onze eigen slaapkamer? Ook ga ik verder aan de slag met het magneet/krijtbord (op de foto zie je al een sneak peak ;) ). Ben er inmiddels wel achter dat ik magneetverf echt waardeloze rotverf vind en dat ik dit nooit meer doe! Het ‘magneet’ heel slecht. Maar voor nu ga ik lekker even genieten van de foto’s aan de muur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Fotomuur

  1. @ Willemijn: Ja die heb ik inderdaad zelf gemaakt als idee van 101 woonideeën. Al had ik mijn pallet wel door midden gezaagd want anders was hij veel te groot! Heb hem nu al een paar jaar maar ben er nog steeds zo blij mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>