Back from Oslo!

Ik ben weer terug uit Oslo! Afgelopen dinsdag vloog ik in mijn eentje naar Oslo en gisterenavond ben ik weer teruggevlogen. En jeetje, wat was ik bang om te vliegen! Al ben ik er nu wel achter dat zodra je het aangeeft de stewards, stewardessen en piloten heel heel lief zijn. En natuurlijk de mensen die met je meevliegen, want iedereen die naast me zat, daar kreeg ik een hand van.

Dus ja… Oslo! Doordat het niet zo fantastisch weer was heb ik niet zo heel veel van de stad en de omgeving gezien. Maar het was wel heel gezellig om Marissa te zien. En vooral ook heel vreemd om haar zo te zien leven in een ander land. We hebben vooral lekker gewandeld, wat geshopt, een beetje cultureel gedaan en bovenal lekker uitgerust.

En nu weer ‘back in town’ gaat het gewone leventje weer verder. Gelukkig wel met leuke dingen! Vanavond komt mama eten, morgenochtend komt Jelle ontbijten. & Zaterdag ga ik weer eens eten bij mijn oma. En heel leuk, ik krijg een naaimachine van haar! Hij staat bij haar toch maar een beetje te staan en hij schijnt het nog prima te doen. Ik kan nog helemaal niet echt naaien, maar dat wil ik nu zeker leren! Ook ga ik vanaf nu weer wat vaker updaten, de afgelopen weken was dat aardig versloft.

Hoe is het eigenlijk met jullie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Back from Oslo!

  1. Wat super dat de mensen zo lief tegen je waren tijdens de vlucht. En wat een prachtig natuur heeft Oslo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>