Recept: Chocolate Chip Cookies

Een van mijn favoriete hobby’s? Dat is stipt op nummer één: Eten! Het liefst zo vers en zo ‘home made’ mogelijk. Jaren lang eet ik me al een breuk aan Chocolate Chip Cookies, maar eigenlijk had ik ze zelf nog nooit gemaakt. Afgelopen week kwam daar verandering in. Ik nam het recept van één van mijn favoriete bloggers Dana en ben nog nooit zo blij geweest met mijn ‘cups’ van de Albert Heijn. Dit waren serieus de beste koekjes die ik ooit zelf heb gebakken!

Ik heb zelf de aantallen in het recept gedeeld door drie en mijn hoeveelheid deeg was goed voor maar liefst 18 koekjes. In haar recept gebruikt Dana ‘Vegetable Shortening’. Ik heb hiervoor ‘Crisco’ voor gebruikt, wat ik weleens heb gebruikt voor mijn Cake Pops. Dit kun je online krijgen. Ook wordt er ‘Baking Soda’ gebruikt in het recept. Ik heb hier een pak van staan wat ik bij de toko heb gekocht. Maar volgens mij is dit ook online verkrijgbaar.

Zin om ook te bakken? Het recept vind je hier! Je kunt ze opeten… maar er ook heel goed torentjes mee bouwen!

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>