Maatschepjes!

Ja, het is maar net waar je blij van word. Maar altijd wanneer we boodschappen doen bij Albert Heijn, wil ik nog even snuffelen bij het kookschap. Zo ook laatst, ik keek een beetje rond en wat zag mijn oog daar? Mijn hart maakte een sprongetje en JAWEL! Het was een setje maatschepjes met cupaanduiding (Nooh! Nou heb ik het natuurlijk niet over de cupsize van je BH!)

Misschien een beetje overdreven maar ik ben er echt heel erg blij mee! Zo blij inderdaad dat ik er een hele blogpost aan wilde wijden (en natuurlijk zodat het hier weer wat levendiger wordt!). Waarom ik er zo blij mee ben, komt voornamelijk omdat ik nu eindelijk gewoon de leuke Amerikaanse bakrecepten kan maken! Hier duiden ze de hoeveelheden altijd aan in cups. Natuurlijk heb je honderden omrekenmachientjes op het internet, maar dan kom je altijd op van die belachelijke aantallen. Dus ja ik ben helemaal happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Maatschepjes!

 1. Die zijn leuk én handig. Waren er ook nog meer kleuren? Ga gelijk kijken of ze die hier ook hebben! ;)

 2. Ik heb ze niet gezien bij de AH, ik ben er ook al
  een tijdje naar op zoek maar zijn vaak zo prijzig!

  Ik ga morgen gelijk eens kijken in de AH :)

  Leuke site trouwens!

  Gr.

  Amy
  Thebakeryshop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>