Kookboek: Cake Pops

Wow! Zelfs ik ben niet overgeslagen door de Goedheiligman dit jaar! & wat hij voor me mee bracht (of tsja… eigenlijk mijn moeder)? Een gewéldig kookboek: Cake Pops!

Oké, Cake Pops. Eerlijk gezegd zijn deze heerlijke Cake lollies niet nieuw voor mij. Ik was al bekend met Bakerella en heb de Cake Pops ook al geproefd tijdens een Taart decoreer workshop van Janneke van Boter Meel en Eieren. Zelfs heb ik een keer geprobeerd Cake bonbons te maken voor een High Tea bij Marissa. Al waren die niet grandioos gelukt (als in: ik had geen flauw idee waar ik mee bezig was ;) ).

Maar nu heb ik dus dit boek gekregen, en ik vind het zo ontzettend leuk! De foto’s zijn om van te smullen! En smullen ga ik zeker, want zaterdag ga ik ze maken, samen met Marissa. Maar welke zullen we nou toch gaan maken?

Ik dénk dat ik voor de kerstboompjes wil gaan om alvast in opperbeste kerststemming te komen ;) . Maar die uiltjes zijn ook wel heel cute! Of toch misschien de robotjes? Welke zou jij maken?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Kookboek: Cake Pops

  1. Hallo Sanne, nog gefeliciteerd met de geboorte van je dochter Saar.
    Ik vond je filmpjes van so Chicken met Jelle erg leuk en vrolijk.
    Leuk om nu de foto’s van Saar te zien. De lijstjes op de muur zijn ook errrg mooi geworden.

    Veel groetjes en plezier van Franca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>