P.I.M.P. een T-shirt?!

Ik ben dól op fröbelen! En van de week zag ik zo’n leuke ‘Do it Yourself’ op Beautylab dat ik meteen kriebelende vingers kreeg. Serena had namelijk een filmpje gepost over hoe je van een XL T-shirt een superhip én op maat gemaakt T-shirt voor jezelf kunt maken. Ik nam een shirt van Nick, die hij nooit meer draagt, en dit is het resultaat:

Ik ben niet heel ‘fotogeniek’ dus daarom niet echt een duidelijke foto ;) . Ik had hem onder de oksels helaas iets te smal geknipt, maar met een hempje eronder is het prima te doen. Ik vind hem erg leuk geworden én het lijkt me een heerlijk shirtje voor Lowlands deze zomer! Ook zin om een T-shirt te maken? Je vindt het filmpje hier. & nu ga ik lekker slapen! Sinds Mexico ben ik nog steeds ‘s avonds klaarwakker en ‘s ochtends onwijs moe. Misschien nog een beetje last van een Jetlag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “P.I.M.P. een T-shirt?!

  1. WOW super gaaf zeg, ik ben echt niet crea met maken van kleding. Super mooi. Heb je er lang over gedaan, om zo’n t-shirt te knutselen? Ik denk dat je last heb van een Jetlag, dat zal nog wel even duren, komt helemaal goed.

  2. Wat onwijs leuk gemaakt meid! Dat topje eronder maakt het af en de zeikanten zijn echt leuk gedaan ^.^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>