Naaimachine zoekt…

Herken je hem nog? Mijn hippe retro naaimachine die ik vorig jaar van mijn oma kreeg? Mijn lieve naaimachientje was op zoek naar een lief, mooi hoesje om in te slapen. Samen besloten we deze te maken…

Een tijdje geleden bestelde in online leuk Mexicaans tafelzeil in verschillende kleurtjes om mee te kunnen naaien. Hier maakte ik bijvoorbeeld ook het luierzakkie mee! Mijn naaimachientje wilde ook wel graag een hoesje van tafelzeil.

En zo is ‘ie geworden! Bij de naaimachine zat een oude hoes, maar was volledig versleten. Ik heb deze uit elkaar geknipt en gebruikt als patroon voor mijn nieuwe hoes.

Met een handig flapje, zodat het naaimachientje lekker in zijn hoesje kan blijven slapen wanneer ik hem wil verplaatsen.

En al zijn vriendjes, zoals het voetpedaal, scharen en de gebruiksaanwijzing (waar ik soms toch écht niet zonder kan) kunnen ook lekker blijven logeren in het vakje aan de voorkant.

Ik kan alleen maar zeggen, mijn naaimachine is er héél erg blij mee! & ik ook wel eigenlijk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Naaimachine zoekt…

  1. @ Diana: Valt best mee! Denk dat ik er al met al 3 uurtjes mee bezig ben geweest. Maar dan heb ik nog niet eens echt ervaring ;) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>